Gratis Bol.com cadeaubon

Bol.com is één van de grootste online warenhuizen. Noem het op en ze hebben het waarschijnlijk. Denk hierbij aan speelgoed, electronica, babyspullen en drogisterij spullen. Bol.com streeft naar een snelle levertijd. Voor de meeste artikelen geldt: vandaag besteld, morgen in huis.

Er zijn verschillende energieleveranciers die samenwerken met Bol.com. Nieuwe klanten kunnen dan kiezen voor een gratis Bol.com cadeabon. Deze komt eigenlijk altijd van pas. Hieronder een overzicht van de energie aanbiedingen waarbij je een Bol.com cadeaubon krijgt.

Essent

Essent heeft twee aanbiedingen waarbij je een Bol.com cadeabon cadeau krijgt. Je krijgt deze bon namelijk bij een éénjarig of driejarig contract. Het voordeel van een éénjarig contract is dat je er niet te lang aan vast zit en eventueel naar een jaar weer gebruik kunt maken van een nieuwe aanbieding, terwijl met een driejarig contract je verzekerd bent van deze tarieven voor de komende drie jaar. Bij een éénjarig contract krijg je een Bol.com cadeabon t.w.v 150 euro terwijl bij een driejarig contract deze bon een waarde van 250 euro heeft.