Gratis Android tablet

Gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1

De meeste mensen kennen Vattenfall onder de naam Nuon. Maar sinds Nuon is overgenomen gaan ze verder onder de naam van het moederbedrijf. Voor bestaande en nieuwe klanten verandert er verder niks kwa energielevering. Vattenfall heeft een interessante actie voor nieuwe klanten. Veel mensen blijven jaren bij dezelfde energieleverancier plakken terwijl dit eigenlijk helemaal niet voordelig. Je betaalt hogere tarieven dan nieuwe klanten en je ontvangt geen leuke extra's of cadeaus. 

Vattenfall heeft een zeer aantrekkelijke aanbieding. Nieuwe klanten mogen namelijk een gratis cadeau uitkiezen. Dit zijn niet de minste cadeau's. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gratis tablet namelijk de Samsung Galaxy Tab A van 10.1 inch. Bij deze tablet zit wifi en 4G en 32 GB opslagruimte. Deze opslagruimte is ook makkelijk uit te breiden als het niet voldoende is. Verder zit er een 8 mexapixel camere op de tablet zodat je hem ook kunt gebruiken om foto's te maken. 

Overstappen naar Vattenfall

 

 

Deze actie is helaas afgelopen

Een tablet is het ideale hebbe-ding. Je kunt lekker op je bank of luie stoel blijven zitten terwijl je gewoon kan internetten. Ideaal als je even lekker wilt rondsurfen of snel iets moet opzoeken. Maar je kunt nog meer doen met een tablet. Het is namelijk ook mogelijk om muziek te luisteren en om video's en foto's te bekijken.

De energieleveranciers pakken op het moment lekker uit met hun acties en cadeaus. Als consument moet je hier je voordeel uithalen. In de zomervakantie staan de acties altijd op een laag pitje, dus dit is het moment om over te stappen. Ook is al bekend dat de tarieven in juli waarschijnlijk zullen stijgen. De kans is groot dat zeker de gasprijs omhoog gaat, terwijl dit bij de meeste mensen een groot deel van de energierekening betaalt. Het is nu dus het moment om over te stappen als je contract (bijna) afloopt of wanneer je al jaren bij dezelfde energieleverancier zit.

Energie Topdeal werkt samen met Nuon. Nuon is één van de grootste energieleveranciers van Nederland. De tarieven zijn één van de voordeligste, waardoor je energierekening niet te hoog wordt! Behalve scherpe tarieven krijg je nu bij een 3-jarig contract een gratis tablet. Dit is de Samsung Galaxy tab3 Lite T110 7" met een waarde van 159 euro. 

  • Scherpe tarieven + gratis Samsung Galaxy tab3

 

 Top drie energie aanbiedingen

Energieleverancier Aanbieding Overstappen
Oxxio
  • Minimaal 150 euro cashback
Overstappen naar Oxxio
Essent 
  • Bol.com cadeaubon t.w.v 150 euro (éénjarig contract)
  • Bol.com cadeaubon t.w.v 250 euro (driejarig contract)
Vattenfall

Gratis cadeau met een waarde tussen de 200 en 350 euro

Overstappen naar Vattenfall