Gratis E-reader bij Energie Topdeal

Deze actie is helaas afgelopen

 

Energie Topdeal werkt op dit moment samen met Nuon. Zo levert Nuon je stroom en gas, maar doordat je afsluit via Energie Topdeal kun je gebruik maken van een leuke aanbieding. Energie Topdeal is een collectief waardoor ze lage tarieven kunnen afdwingen en ook nog een extra cadeau kunnen geven. 

Je kunt bij Energie Topdeal kiezen uit verschillende contracten, namelijk een éénjarig, tweejarig of een driejarig contract. In dit artikel gaan we het hebben over het tweejarig contract. Je sluit een tweejarig contract af tegen vaste tarieven. Op dit manier weet je waar je aan toe bent de komende twee jaar. Maar behalve lage tarieven, krijg je van Energie Topdeal ook nog een cadeau.

Nieuwe klanten krijgen namelijk een gratis Prestigio E-reader. Met een E-reader kun je boeken downloaden en lezen. Dit is een stuk goedkoper dan losse boeken te kopen en het neemt ook veel minder plek in. Een E-reader is ideaal om ergens mee naartoe te nemen. De Prestigio E-reader heeft een 4GB geheugenkaart. Ook staan er alvast 250 boeken op in verschillende talen. Zo kun je gelijk gebruik maken van je E-reader. 

  • Gratis Prestigio E-reader

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb