Aanbieding Oxxio energie

Oxxio is een middelgrote energieleverancier in Nederland. Ze werken met groene stroom en voordelige tarieven. In principe maakt het kwa stroom en gas weinig uit welke energieleverancier je hebt. De meeste energieleveranciers zijn van grijze energie afgestapt en richten zich nu voornamelijk op groene energie. Groene energie is gezonde energie zoals wind of zonne-energie. 

Aanbieding Oxxio

Waar je als klant wel veel voordeel bij kunt hebben, zijn de aanbiedingen. Nieuwe klanten kunnen leuke cadeau's of mooie kortingen krijgen. Eigenlijk zou iedereen na afloop van de duur van zijn energie contract moeten overstappen om zo weer nieuw voordeel te hebben. Op die manier blijf je het voordeligst uit zijn. 

Oxxio heeft nu een aanbieding waarbij je korting op je jaarrekening krijgt. Deze korting wordt na een jaar berekend aan de hand van je energieverbruik. Nieuwe klanten krijgen altijd standaard minimaal 150 euro korting, maar dit kan oplopen als je meer stroom en gas verbruikt. Gezinnen verbruiken over het algemeen meer dan iemand die alleen woont. Een gezin van vier personen met gemiddeld verbruik krijgt zo'n 195 euro korting. 

  • Minimaal 150 euro welkomstkorting

Overstappen naar Oxxio