Aanbieding 3 jaar

De meeste mensen kiezen voor een driejarig contract. De meeste energieleveranciers hebben leuke aanbiedingen voor mensen die willen overstappen en een driejarig contract willen afsluiten. De meeste driejarige contracten hebben vaste  tarieven. Zo heb je de komende drie jaar niks te maken met stijgende energieprijzen en heb je zekerheid. Ook hebben de meeste mensen geen zin om ieder jaar over te stappen, terwijl één keer in de drie jaar overstappen een kleine moeite is. De meeste energieleveranciers belonen nieuwe klanten er goed voor dat ze zijn overgestapt, dus de aanbiedingen zijn zeer de moeite waard. Hieronder kun je een overzicht vinden van alle energie acties en aanbiedingen met een driejarig contract van dit moment. Zo kun je zelf een energieleverancier met aanbieding kiezen die bij jouw past.

 

Vattenfall

Vattenfall heeft meerdere aantrekkelijke acties voor nieuwe klanten die een contract willen afsluiten voor drie jaar. De meest interessante is het Energiecadeau XL. Iedereen heeft een andere voorkeur van wat ze graag cadeau zouden willen krijgen dus Vattenfall biedt een ruim aanbod aan. Zo kun je onder andere kiezen uit aan Samsung Galaxy Tab A van 10.1 inch, een xBox, Nespresso apparaat, een Bosch draadloze stofzuiger en verschillende cadeaubonnen zoals een Bol.com cadeaubon.

  • Gratis cadeau zoals een Samsung Galaxy tab of een andere gadget

Overstappen naar Vattenfall en krijg een gratis cadeau

 

Oxxio

Ook Oxxio heeft een leuke aanbieding voor klanten die een driejarig contract willen afsluiten. Zo kun je een flinke korting op je jaarrekening krijgen. De meeste energieleveranciers werken met een vaste korting of actie. Bij Oxxio kun je meer korting krijgen als je verbruik groter is. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor gezinnen die over het algemeen meer energie verbruiken dan iemand alleen. Maar ook voor een éénpersoonshuishouden is Oxxio een aanrader. Nieuwe klanten krijgen altijd minimaal 150 euro korting maar dit kan dus flink oplopen. 

  • Minimaal 150 euro korting

Overstappen naar Oxxio

 

Essent

Door jarenlang bij dezelfde energieleverancier te zitten loop je veel acties en aanbiedingen mis. Iedereen heeft een eigen voorkeur, daarom biedt Essent een ruim aanbod aan aanbiedingen aan. Hieronder een overzicht van de Essent aanbiedingen van dit moment.