Aanbieding.energieleveranciervergelijk.nl

Aanbieding 3 jaar

De meeste mensen kiezen voor een driejarig contract. De meeste energieleveranciers hebben leuke aanbiedingen voor mensen die willen overstappen en een driejarig contract willen afsluiten. De meeste driejarige contracten hebben vaste  tarieven. Zo heb je de komende drie jaar niks te maken met stijgende energieprijzen en heb je zekerheid. Ook hebben de meeste mensen geen zin om ieder jaar over te stappen, terwijl één keer in de drie jaar overstappen een kleine moeite is. De meeste energieleveranciers belonen nieuwe klanten er goed voor dat ze zijn overgestapt, dus de aanbiedingen zijn zeer de moeite waard. Hieronder kun je een overzicht vinden van alle energie acties en aanbiedingen met een driejarig contract van dit moment. Zo kun je zelf een energieleverancier met aanbieding kiezen die bij jouw past.

Oxxio InControl

Oxxio heeft de leukste aanbieding van dit moment bij een driejarig contract. Oxxio wilt graag dat klanten zich bewust worden van hun energieverbruik. Oxxio InControl helpt je hiermee. Zo krijg je van Oxxio een iPad Air of een Lenovo Notebook. Hiermee kun je een app van Oxxio downloaden waarmee je je energieverbruik kunt bekijken. Ook krijg je twaalf energiebesparende producten.

  • iPad air of een Lenovo Notebook
  • Twaalf energiebesparende producten

Overstappen naar Oxxio

Essent

Essent doet niet aan cadeaus. Zij geven liever een flinke korting op je jaarrekening. Zo ben je een stuk voordeliger uit en kun je zelf beslissen wat je met het geld wilt doen wat je overhoudt. Je krijgt bij Essent maar liefst 180 euro korting op je jaarrekening. 

  • 180 euro korting

Overstappen naar Essent

Energie Topdeal

Energie Topdeal werkt al enkele jaren samen met E.ON Benelux. Samen zoeken ze naar de beste deal voor mensen die willen overstappen. Een goede deal houdt in dat je lage tarieven krijgt, maar ook een leuk cadeau. Wanneer je nu een driejarig contract afsluiten bij Energie Topdeal krijg je een tablet cadeau. Met een tablet kun je foto's maken, filmpjes kijken, internetten en spelletjes spelletjes. Deze tablet werkt op Android. De tablet die je krijgt is de Samsung Galaxy tab3 Lite T110 7" met een waarde van 159 euro.

  • Gratis Samsung Galaxy tab3

Overstappen naar Energie Topdeal

Electrabel

Electrabel staat bekend om zijn lage tarieven. Ze horen al jaren bij de goedkopere energieleveranciers. Ook kunnen nieuwe klanten nu kiezen uit een leuk welkomstgeschenk. Je kunt kiezen uit een Philips Wake-up Light, een KooZzzi elektrische deken of een Philips LivingColors Ledlamp. Je krijgt één van deze cadeaus bij een driejarig contract met vaste tarieven.

  • Keuze uit een mooi welkomstgeschenk

Overstappen naar Electrabel