Aanbieding.energieleveranciervergelijk.nl

Aanbieding 1 jarig contract

Veel mensen zitten al jaren bij dezelfde energieleverancier. Het kan zijn dat je iedere keer bij zelfde energieleverancier een nieuw contract afsluit, maar de meeste mensen laten hun contract gewoon doorlopen. Vaak gebeurt dit tegen variabele tarieven. Dit houdt in dat de prijzen met de energiemarkt meestijgen. Ze kunnen stijgen, maar ook dalen. Over het algemeen stijgen ze alleen maar, omdat alles duurder wordt. De variabele prijzen van een energieleverancier liggen vaak hoger dan de contracten met vaste tarieven. Ook is het voor jezelf fijn om zekerheid te hebben. Wanneer de prijzen gaan stijgen, kan het zijn dat je opeens moet bij betalen bij je energierekening omdat je termijnbedrag niet meer klopt.

Het wordt aangeraden om eigenlijk iedere keer over te stappen zodat je contract is afgelopen. Op die manier heb je niet te maken met de vaak duurdere variabele energieprijzen en kun je gebruik maken van een leuke aanbieding. De meeste energieleveranciers belonen mensen die willen overstappen met een leuke aanbieding of actie. Je kunt hierbij denken aan een leuk cadeau zoals een tablet of een Ipad, maar korting op de tarieven is ook mogelijk. Andere energieleveranciers geven gratis maanden stroom of een welkomstkorting.

Het meeste voordeel kun je halen als je ieder jaar overstapt. Je kunt dan iedere keer overstappen naar een energieleverancier die op dat moment goedkoop is en die een leuke aanbieding heeft. Het overstappen is tegenwoordig zo geregeld. In principe hoef je alleen je gegevens achter te laten en je nieuwe energieleverancier regelt de rest.

Bij de meeste energieleveranciers kun je kiezen uit verschillende contracten. Het éénjarig contract is ideaal voor mensen die het niet erg vinden om regelmatig over te stappen en die zoveel mogelijk voordeel willen behalen. Verschillende energieleveranciers hebben een leuke aanbieding voor mensen die willen overstappen en een éénjarig contract willen afsluiten. Hieronder kun je een overzicht vinden van alle energie aanbiedingen bij een éénjarig contract.

Energie Topdeal

Energie Topdeal werkt samen met Nuon. Hierdoor krijg je dus energie van een betrouwbare energieleverancier, maar wel een scherpe aanbieding! Energie Topdeal heeft op dit moment een leuke actie voor mensen die willen overstappen. Nieuwe klanten krijgen ook een gratis Staatslot met Jackpot van Energie Topdeal. Hiermee maak je kans op een miljoenenprijs.

  • Gratis Staatslot met Jackpot

Overstappen naar Energie Topdeal


Energie Direct

Energie Direct is één van de goedkoopste energieleveranciers van dit moment. Hun tarieven voor gas en stroom zijn zeer laag. Energie Direct is dus een goede optie als je een goedkoop energiecontract wilt. Energie Direct heeft op dit moment een leuke actie bij een éénjarig contract. Zo krijgen mensen die overstappen naar Energie Direct een Bol.com cadeaubon cadeau. Deze cadeaubon van Bol.com heeft een waarde van 50 euro. Het assortiment van Bol.com is enorm dus er moet altijd iets leuks voor je tussenzitten!

  • Bol.com cadeaubon t.w.v 50 euro

Overstappen naar Energie Direct

 

Nederlandse Energie Maatschappij

Je kunt bij de Nederlandse Energie Maatschappij kiezen uit drie verschillende contracten, namelijk een éénjarig, driejarig en vijfjarig contract. NL Energie werkt met Vaste Klantenkorting. Dit houdt in dat je ieder jaar dat je klant bent korting op je jaarrekening krijgt. Hoeveel korting je krijgt is afhankelijk van de duur van je contract. Bij een éénjarig contract krijg je 9 procent korting op je energierekening. Dit komt neer op 96 euro bij een gemiddeld verbruik van een gezin. Verbruik je minder of juist meer, dan kan dit bedrag lager uitvallen of juist meer zijn!

  • Vaste Klantenkorting: 9 procent korting op je energierekening

Overstappen naar de Nederlandse Energie Maatschappij


Nuon

Nuon staat bekend om zijn scherpe aanbiedingen. Nuon heeft op dit moment een leuke actie met een éénjarig contract, namelijk de Nuon Topdeal. In de Nuon Topdeal sluit je een éénjarig contract af met voordelige tarieven. Nieuwe klanten krijgen ook nog een leuk cadeau van Nuon, namelijk drie maanden gratis stroom!

  • Drie maanden gratis stroom

Overstappen naar Nuon


E.ON Benelux

E.ON Benelux staat bekend om zijn zeer goede service. De overstapservice van E.ON Benelux werkt zeer prettig en ook een eventuele boete van je oude energieleverancier wordt tot een maximum bedrag vergoed. E.ON Benelux geeft een korting van 100 euro op je jaarrekening als je nu overstapt.

  • 100 euro korting

Overstappen naar E.ON Benelux


Essent

Essent heeft een leuke aanbieding als je een éénjarig contract afsluit met vaste tarieven. Je krijgt namelijk 75 euro shoptegoed bij Mediamarkt cadeau! Bij Mediamarkt kun je allerhande electronica kopen! Voor veel mensen is deze 75 euro shoptegoed een welkom extraatje!

  • 75 euro shoptegoed bij Mediamarkt

Overstappen naar Essent